Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Rätt pool

January 5th, 2015 by admin

Nu finns det ju väldigt många anledningar till att skaffa pool. Och jag vet att jag har kollat på lite pooler ihop med Marie som funderar på om dom inte ska ha en pool hem. Hon kollade på svenska poolfabriken och visade mig vad hon sett. Jag tycker att allt såg riktigt bra ut. Jag skulle nog ha svårt att bestämma mig vad för typ av pool jag hade velat ha. Det finns ju pooler som man gräver ner i marken, sen finns det ju pooler som står ovan på marken. Ja det finns ju väldigt många olika typer av pooler så man bör ju tänka lite på vad det är för typ av pool man vill ha innan man börjar kolla för annars blir det bara ännu svårare att hitta det man söker.

Svensk design på en klocka

January 2nd, 2015 by admin

Nu ska vi se om det blir en Daniel Wellington klocka för Erik eller inte. Det är så att han har kollat runt en hel del på nätet på sistone efter en ny klocka. Det finns en hel del klockor att välja mellan så det är ju inte det lättaste att välja mellan heller för den delen. Jag har fått lite bilder på den och jag tycker att den ser riktigt bra, jag vet inte riktigt om han nu köper den eller inte. Men jag hoppas att han väljer en snart för jag börjar helt ärligt tröttna på han konstanta snack om olika klock modeller m.m.

Säljchef

September 21st, 2014 by admin

Som säljchef är det ditt ansvar att lära ut vilka riktlinjer dina säljare i ditt säljteam ska följa. Är en kunds nej alltid ett nej, eller är säljaren bara inte övertygande nog och bör fortsätta tills detta nej blir ett ja? Vilka behovsfrågor är av största vikt för en försäljare i mötet med en kund, och på vilka sätt tillämpar man dessa svar i sin säljtaktik? Hur låter man kunden själv hitta svaret på sina lösningar, och hur låter man det svaret finnas i den produkt som ditt företag säljer? på en säljchefsutbildning får säljchefer hjälp i sina beslut om detta och mycket mer. Praktiska lösningar erbjuds och råd om vilken typ av försäljningsmetod som bör undvikas, och vilka tillvägagångssätt som visat sig effektiva. Som säljchef är ansvaret stort och stöd från andra i samma situation eller andra med erfarenhet är en enorm hjälp

Komma iväg

September 21st, 2014 by admin

Var iväg på ysb.se med släkten, det är så att vi försöker komma iväg lite då och då på små resor ihop. Dels för vi är rätt så utspridda i Sverige och då är det väldigt trevligt att planera dom här små utflykterna för att på så sätt umgås med varann och även få komma iväg och slappna av. Det är skönt att kunna fly vardagen med små resor ibland för då kommer man hem och är utvilad och reda att ta sig an nya utmaningar i veckan. Det är så att vi till och från har varit lite splittrade i släkten och dom här små resorna som vi gör ihop har fått oss att binda starkare ihop.

Man lär sig nåt nytt varje dag

May 4th, 2014 by admin

Jag har nyss köpt en ny jacka från jacson och jag måste säga det att den är riktigt snygg. Jag köpte den från internet och det var faktiskt väldigt bra, jag har aldrig köpt något från internet innan. Jag har väl tyckt att det varit lite läskigt innan, jag vet inte varför men kanske för att det har känts lite osäkert. Jag tycker dock inte att det är läskigt längre, nu känns det väldigt tryggt. Jag har haft lite svårt för sådana där tekniska grejer förut men nu känner jag att jag kan göra det ganska så bra och det är verkligen ett stort framsteg för mig. Jag tycker att jag är väldigt duktig och jag måste säga det att jag är stolt över mig själv som kan göra sådant. Man lär sig ju någonting nytt varje dag menar jag.

Det känns bättre efter jag har badat

March 2nd, 2014 by admin

Jag vet att folk har sagt till mig att jag inte är så rolig att vara med eller vara runt när jag är stressad och det tror jag verkligen stämmer, jag brukar ju bli lite sur då. Utöver det så är det ju så att folk brukar nästan hålla sig undan när jag är stressad, de känner kanske av dåliga vibbar från mig och så vill de inte vara i min närhet. Det kanske är lika bra det, när jag är så stressad så vill jag ändå bara få saker gjorda och inte tänka så mycket på känslor och relationer. Jag vill bara få det jag måste göra gjort, så att jag inte behöver tänka på det senare. Nu har jag ändå lärt mig att jag måste försöka lugna ned mig när jag vet att jag börjar bli stressad. Jag kan då göra saker som att bada i mitt spabad från poolkungen , då brukar det ju kännas lite bättre i alla fall ett tag.

Fixar aldrig nånting

December 19th, 2013 by admin

Jag har köpt markiser i helgen och det var något som jag har behövt göra ganska så länge. Jag och hälsade på min kompis Sara och vi hade det riktigt trevligt, hon bor nära ett ställe som specialiserar sig inom solskydd, det heter www.bennstroms.se då kände jag att jag lika gärna kunde slå till och köpa ett par. Jag har ju velat ha det länge så varför inte tänkte jag. Ibland är det verkligen sådär att man tänker att man ska fixa någonting riktigt länge men man skjuter bara upp det tills det nästan är löjligt. Själv är jag riktigt dålig på att få saker gjorda i tid eller över huvud taget. Speciellt saker som egentligen inte intresserad mig speciellt mycket, däribland inkluderas heminredning. Även om jag behöver något så nöjer jag mig hur det ser ut för stunden lite för länge.

mår dåligt över sina bröst

December 17th, 2013 by admin

Min kompis fick sitt andra barn för något år sedan. Hon har varit så lycklig efter att det hände, såklart är det mycket jobb med barn hit och dit. Man ska ju hinna med så himla mycket och om man samtidigt vill ha en egen karriär så blir det ju ännu mer fläng hit och dit. Hon är glad över sitt liv men det är en sak som hon har klagat mycket på på den senaste tiden. Det är att hon mår dåligt över sina bröst. Saken är den att de fick en annan form efter hon hade ammat sitt andra barn och just därför funderar hon mycket över Bröstlyft. Jag förstår att hon mår dåligt över dem, det är ju inte lätt att acceptera att ens kropp förändras när man blir äldre. Jag skulle egentligen också vilja fixa till en hel del grejer men saken är den att jag har annat att tänka på.

Handen i handsken

December 11th, 2013 by admin

Min kompis blev Ny som chef på sitt företag här om veckan. Jag tycker verkligen att hon förtjänar det, hon har ändå jobbat riktigt hårt på sitt företag och då ska man bli belönad. Hon bryr sig mycket om det och viktigast är kanske att hon bryr sig mycket om sina kollegor, hon har mycket empati och samvete. Hon tyckte dock att det var lite jobbigt i början för hon har aldrig varit chef förut så det var väl lite svårt att veta hur hon skulle hantera situationen. Vi hade en del samtal om hur det skulle gå, jag försökte peppa henne så mycket som det gick men hon var ändå ganska så orolig och det kan jag ju också förstå. Nu verkar det i alla fall gå hur bra som helst för henne, hon passar som handen i handsken i den positionen och det var bara det jag kunde tänka mig.

Förutsättningar till ett bra liv

December 10th, 2013 by admin

Det är bra att det finns assistansersättning för folk som behöver personliga assistenter. Om man skulle behöva betala hela summan själv så skulle det nog bli ganska så dyrt och det är det ju verkligen inte alla som har råd med. Jag tycker att det är bra med alla sådana typer av hjälp som samhället kan erbjuda de som inte har råd. Jag har ju själv varit med om att inte ha råd med mat vissa månader när man inte har jobbat tillräckligt mycket och då kan jag bara tänka mig hur jobbigt det skulle vara att behöva ge upp en personlig assistent bara för att man inte har råd. Man vill ju att alla ska kunna ha en viss livsstandard oavsett om man har ett handikapp eller inte. Det är bra med ett samhälle där man kan hjälpa varandra så att alla får förutsättningarna till ett riktigt bra liv.