Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Rätt pool

Nu finns det ju väldigt många anledningar till att skaffa pool. Och jag vet att jag har kollat på lite pooler ihop med Marie som funderar på om dom inte ska ha en pool hem. Hon kollade på svenska poolfabriken och visade mig vad hon sett. Jag tycker att allt såg riktigt bra ut. Jag skulle nog ha svårt att bestämma mig vad för typ av pool jag hade velat ha. Det finns ju pooler som man gräver ner i marken, sen finns det ju pooler som står ovan på marken. Ja det finns ju väldigt många olika typer av pooler så man bör ju tänka lite på vad det är för typ av pool man vill ha innan man börjar kolla för annars blir det bara ännu svårare att hitta det man söker.

Leave a Reply