Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Det känns bättre efter jag har badat

Jag vet att folk har sagt till mig att jag inte är så rolig att vara med eller vara runt när jag är stressad och det tror jag verkligen stämmer, jag brukar ju bli lite sur då. Utöver det så är det ju så att folk brukar nästan hålla sig undan när jag är stressad, de känner kanske av dåliga vibbar från mig och så vill de inte vara i min närhet. Det kanske är lika bra det, när jag är så stressad så vill jag ändå bara få saker gjorda och inte tänka så mycket på känslor och relationer. Jag vill bara få det jag måste göra gjort, så att jag inte behöver tänka på det senare. Nu har jag ändå lärt mig att jag måste försöka lugna ned mig när jag vet att jag börjar bli stressad. Jag kan då göra saker som att bada i mitt spabad från poolkungen , då brukar det ju kännas lite bättre i alla fall ett tag.

Leave a Reply