Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Handen i handsken

Min kompis blev Ny som chef på sitt företag här om veckan. Jag tycker verkligen att hon förtjänar det, hon har ändå jobbat riktigt hårt på sitt företag och då ska man bli belönad. Hon bryr sig mycket om det och viktigast är kanske att hon bryr sig mycket om sina kollegor, hon har mycket empati och samvete. Hon tyckte dock att det var lite jobbigt i början för hon har aldrig varit chef förut så det var väl lite svårt att veta hur hon skulle hantera situationen. Vi hade en del samtal om hur det skulle gå, jag försökte peppa henne så mycket som det gick men hon var ändå ganska så orolig och det kan jag ju också förstå. Nu verkar det i alla fall gå hur bra som helst för henne, hon passar som handen i handsken i den positionen och det var bara det jag kunde tänka mig.

Leave a Reply